Verspanen en plaatbewerking in serie- en stukwerk van A tot Z is ons vak. Meer info 

Verspaning

Bij ons kunt u terecht voor CNC draai- en freeswerk.

Voor zowel aanmaak van nieuwe onderdelen als reparaties, van stukwerk over middelgrote tot grote series.

Te vertrekken van een schets, 2D tekening of 3D model.

Wij zijn thuis in alle materialen. Van aluminium, technische kunststoffen, INOX tot gereedschapsstaal.

Meer...

Plaatbewerking

Onze kennis van plaatwerk is gegroeid uit de tijd van de onderhoudswerken en verder opgebouwd om een degelijke aanvulling te zijn op de verspaning. Door de ervaring en het beschikken over moderne plaatbewerkingsmachines kunnen we reeds bij het ontwerp proces van uw product meedenken. Op deze manier zorgen we al van bij de start voor een optimale realisatie van plaatproduct uit: staal, inox of aluminium. Als service en toegevoegde waarde zorgen we ook voor de volledige montage van uw producten.

Meer...

Serie- en stukwerk

Het ene kan niet zonder het andere. Snelheid uit productie toepassen in stukwerk en de opgedane knowhow bij stukwerk systematisch laten doorvloeien naar productie maakt het mogelijk te blijven scoren op beide fronten.

Meer...

Customer Support

Voor prijsaanvragen betreffende uw stukwerk of projecten, kunt u ons een mail sturen in IGES/STEP/DWG of pdf - formaat. Ook voor een technische vraag trekken wij alle registers open. In de buurt met een schets? Geef een seintje en spring binnen.

Meer weten? Contacteer ons

Kwaliteit

Mazak

Kwaliteit betekent ook werken met goed materiaal. Wij kiezen dan ook bewust voor Mazak, de grootste leverancier van draaibanken, freesmachines en productiesystemen ter wereld.

Hun snelle en goede service naar ons toe komt ook onze klanten ten goede.


Zeiss

Met Zeiss hebben we de lijn voor kwaliteit doorgetrokken. Een grote betrouwbare partner wat industriële CNC Meettechniek aangaat.

Voor al het handgereedschap wordt er al jaren geopteerd voor TESA, ook een naam die klinkt als het over nauwkeurigheid gaat.


Amada

Amada verdedigt bij ons 2 fronten. Enerzijds staan ze garant voor de perfecte zaagsnede en anderzijds verzorgen ze het plooiwerk keer op keer.


Trumpf

Wederom een parel van techniek. De koppeling met Tru-Tops bied een absolute meerwaarde door het grote gebruiksgemak en de vlotte programmering. Deze troeven maken hem de meest universele lasersnijmachine.


Bedrijfssoftware

CAT Solutions heeft bij Erpa Industrial Supplier een implementatie verzorgd van het ERP systeem Profit+, wat verder uitgemond is in een permanente nauwe samenwerking om alle processen en documentenstromen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen; van productie tot planning én boekhouding.

www.catsolutions.be         www.profitplus.be

Actuele meldingen

  • 01.01.1970, 01:00