De monteur weet, dat als hij hier komt, dat hij de dag zelf of zo snel als mogelijk zijn stukken meekrijgt. De klanten van onze klanten rekenen erop dat een machine snel is gerepareerd. Dan worden er al eens een paar tandjes bijgestoken om een stuk te leveren.

Onderhoud en uitbesteden

Onderhoud was 1 van onze pijlers. Op vandaag niet meer, maar al deze kennis verloren laten gaan zou zonde zijn. De decenia lange ervaring in deze niche buigen we om in kennis die ons in staat stelt het belang in te schatten van de situatie. Het is en blijft een evenwichtsoefening tussen enerzijds snelheid en flexibiliteit en anderzijds een geschetste tekening of een versleten onderdeel.

Uitbesteden is een must voor ieder bedrijf. "Wat je zelf doet doe je beter" gaat lang niet op voor alle aspecten van toelevering. Doen waar je goed in bent, je daar profileren en verbeteren. De rest moet er komen door synergie met ander bedrijven. Zo blijven we scherp en concurentieel. Uiteindelijk zoekt de klant één contactnummer voor zijn project of order. Bij Mazak zouden ze zeggen "Done in one"

Heeft u nog vragen?

Contacteer ons via info@erpa.be of 050/81.10.78.

Contacteer ons