Verspanen en plaatbewerking in serie- en stukwerk van A tot Z is ons vak.

Onze Diensten

Verspaningen

Bij ons kunt u terecht voor CNC draai- en freeswerk. Voor zowel aanmaak van nieuwe onderdelen als reparaties, van stukwerk over middelgrote tot grote series. Te vertrekken van een schets, 2D tekening of 3D model. Wij zijn thuis in alle materialen. Van aluminium, technische kunststoffen, INOX tot gereedschapsstaal.

meer info

Plaatbewerking

Onze kennis van plaatwerk is gegroeid uit de tijd van de onderhoudswerken en verder opgebouwd om een degelijke aanvulling te zijn op de verspaning. Door de ervaring en het beschikken over moderne plaatbewerkingsmachines kunnen we reeds bij het ontwerp proces van uw product meedenken. Op deze manier zorgen we al van bij de start voor een optimale realisatie van plaatproduct uit: staal, inox of aluminium. Als service en toegevoegde waarde zorgen we ook voor de volledige montage van uw producten

meer info

Serie- en stukwerk

Het ene kan niet zonder het andere. Snelheid uit productie toepassen in stukwerk en de opgedane knowhow bij stukwerk systematisch laten doorvloeien naar productie maakt het mogelijk te blijven scoren op beide fronten.

meer info

Kwaliteit

Mazak

Kwaliteit betekent ook werken met goed materiaal. Wij kiezen dan ook bewust voor Mazak, de grootste leverancier van draaibanken, freesmachines en productiesystemen ter wereld. Hun snelle en goede service naar ons toe komt ook onze klanten ten goede

Zeiss

Met Zeiss hebben we de lijn voor kwaliteit doorgetrokken. Een grote betrouwbare partner wat industriële CNC Meettechniek aangaat. Voor al het handgereedschap wordt er al jaren geopteerd voor TESA, ook een naam die klinkt als het over nauwkeurigheid gaat..

Amada

Amada verdedigt bij ons 2 fronten. Enerzijds staan ze garant voor de perfecte zaagsnede en anderzijds verzorgen ze het plooiwerk keer op keer.

Trumpf

Wederom een parel van techniek. De koppeling met Tru-Tops bied een absolute meerwaarde door het grote gebruiksgemak en de vlotte programmering. Deze troeven maken hem de meest universele lasersnijmachine.

Bedrijfssoftware

CAT Solutions heeft bij Erpa Industrial Supplier een implementatie verzorgd van het ERP systeem Profit+, wat verder uitgemond is in een permanente nauwe samenwerking om alle processen en documentenstromen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen; van productie tot planning én boekhouding.

Referenties

In de loop der jaren is een trouw, breed en gevarieerd klantenbestand in de regio opgebouwd. Klanten vinden het prettig dat we in de buurt zitten, komen ze van verder weg, dan is dat door mond op mond reclame of voor de prijs. Daar willen wij niet in de eerste plaats op scoren, wel op leverbetrouwbaarheid en -snelheid. Onderstaand 3 grote regionale spelers waar wij met trots leveren. Deze en nog tal van grote en kleine spelers bedienen wij "met goesting”.

Bombardier Transportation

Bombardier is the world’s only manufacturer of both planes and trains. Looking far ahead while delivering now, Bombardier is evolving mobility worldwide and making it easier for people to connect with one another.

Spicer off-highway

The Global Technology Leader Wheeled transportation might be taken for granted today, but more than a century ago the idea of propelling carriages with motors instead of horses was nothing short of outlandish. The idea succeeded, though, thanks to the brilliance of inventors who embraced the increasingly mechanized world, the risk-taking of entrepreneurs who believed in its potential, and the business savvy of industrialists who scaled start-up ventures to large enterprises that propelled the whole industry forward

Among those pioneers were the founders of Dana Holding Corporation – Clarence Spicer, Joseph Victor, Hugo Reinz, J.B. Long, and Charles Dana among them. Their initiative and ingenuity still drives Dana today in our mission to anticipate and address our customers’ needs with innovative

CNH industrial

CNH maakt deel uit van Fiat Industrial en is één van de belangrijkste producenten ter wereld van landbouw- en industriële machines met 2 vestigingen in België.

In de locatie in Zedelgem (CNH Belgium) ontwikkelen, produceren en verkopen we maaidorsers, zelfrijdende veldhakselaars en grootpakpersen. Dankzij ruim honderd jaar ervaring en meer dan 2.500 gedreven medewerkers is Zedelgem hét Center of Excellence voor oogstmachines.

Het bedrijf in Antwerpen (New Holland Tractor Limited) met een 1.000-tal medewerkers, is binnen de groep een belangrijke productie-eenheid van tractoronderdelen zoals achterassen en aandrijfsystemen.

Overtuigd? Vraag uw offerte!

U kan uw offerte aanvragen met daarbij de tekening, zo kunnen we zo snel mogelijk een gepaste offerte bezorgen

Customer Support

Voor prijsaanvragen betreffende uw stukwerk of projecten, kunt u ons een mail sturen in IGES/STEP/DWG of pdf-formaat. Ook voor een technische vraag trekken wij alle registers open.

In de buurt met een schets? Geef een seintje en spring binnen.